fredag 13 december 2013

Frågor, referenser, utvärdering mm

Nu var det länge sedan vi var aktiva här och det har ju sina naturliga skäl då projektet är i mål. Tanken var ju att skriva lite mer utförligt om våra tankar kring allt och utvärdera alla delar. Jag har dock ändrat mig där och det känns inte rätt att lägga ut det här. Den enkla anledningen är att saker förändras över tid och att då exempelvis dra ner någon i smutsen när denna kanske har skärpt till sig känns inte rätt. Dock har vi ju våra åsikter ganska klara och vi svarar gärna på frågor och funderingar för att hjälpa folk som nu befinner sig i den sits vi befann oss i början på resan.

Eftersom vi inte använder denna plattform aktivt längre får ni gärna skriva till mig på froberg@kth.se så ska vi se om vi kan räta ut några frågetecken.

Om man är bekväm och inte orkar skriva till oss kan jag i alla fall skriva vår åsikt om ni funderar mellan olika husleverantörer. Vi har ju såklart enbart erfarenhet från A-hus och Mattias som säljare men det valet är något vi inte ångrar någonstans. Mattias var en klippa hela vägen och helt suverän på alla plan.

Lycka till!

1 kommentar: