måndag 25 mars 2013

Slutbesiktning och slutsamråd

Nu hopar sig ordern som innehåller det trevliga ordet slut... Idag hade vi både slutbesiktning och slutsamråd. Svärmor var också på plats, hon har varit ett stort stöd under processen. Stort tack för det! Slutbesiktningen sker tillsammans med husleverantören, entreprenören, kontrollansvarig och så klart en besiktningsman. Tillsammans gick vi igenom huset för att se om vi kan hitta något som inte höll måttet. Förutom några småsaker fick vi gehör för det bristfälliga arbete som gjorts i våtrummen. Som tur är har vi en god dialog med vår entreprenör Jimmy så vi kommer hitta en lösning på problemet. Självklart blir det dock en störande faktor som drar ner helhetsintrycket på arbetet som utförts och det är verkligen tråkigt. Vi har ju varit så nöjda fram till plattsättningen.

Efter detta möte kom kommunen ut med en representant för ett slutsamråd. Efter en enklare översyn kontrollerade han att alla dokument var på plats och det var de nästan. Det sista dokumentet skickades till vår KA strax efter lunch vilket gjorde att kommunen kunde godkänna allt och huset är vårt. Så fruktansvärt skönt! Får dock erkänna att en liten tomhetskänsla infunnit sig, vad ska man nu hitta på för projekt??? ;-)

Nu ska vi bara ta in ett par offerter på arbetet i våtutrymmena för att antingen lösa det själva eller att Jimmy tar in någon som gör det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar